La pizzeria Angelo guanya l’edició de la Ruta de la tapa més exitosa
La pizzeria Angelo ha estat la guanyadora de l’edició d’enguany de la Ruta de la Tapa de Sant Julià de Lòria, l’edició més exitosa i curta de les que s’han fet fins ara i que s’ha tancat aquest dimecres amb el lliurament de premis.
Amb la tapa “Espectacle al teu paladar”, la pizzeria Angelo ha rebut un premi en metàl·lic de 500 euros, gentilesa del patrocinador Estrella Damm.
La cònsol menor de la parròquia, Sofia Cortesao, ha posat en relleu el bon nivell que hi ha hagut enguany, un fet que ha dificultat la selecció. “Les xifres parlen per si soles” ha mencionat en el discurs inaugural, i ha qualificat d’encert la reducció de l’esdeveniment a quatre dies, tal i com havien demanat els restauradors.
I és que com deia Cortesao, s’han batut rècords, amb un consum mitjà de 2.300 tapes per dia. Per la cònsol, aquest és el resultat de la bona feina que s’ha fet per part de tothom. “En quatre dies, ens hem quedat a 600 tapes dels 10 dies. El volum de cada dia ha sigut molt alt i, per tant, la valoració la fem molt positiva” ha mencionat Cortesao. Així doncs, les xifres provoquen que des del comú es plantegin continuar amb el format reduït de cara a l’any vinent.
I pel que fa a la participació, en aquesta ocasió hi han pres part 14 establiments, però des de la corporació confien en què d’ara en endavant s’hi afegeixin més. “Ells valoren molt perquè és una manera de donar-se a conèixer de cara a les persones fora de Sant Julià, molts ho deien que han conegut certs restaurants gràcies a la Ruta de la tapa” ha assenyalat Cortesao.
Pel que fa a la resta de premiats, la tapa ”Comecoco’ d’espelta amb patés del Racó i vinagreta de fruits vermells’ del Racó de l’Anna, i ‘Dolç rodó’ del bar restaurant Muntanya, han estat 2n i 3r, respectivament, amb premis econòmics de 400 i 300 euros.