menu Home
AndorraEsports

L’elecció de la seu dels Mundials 2029, a la pantalla gran del Prat del Roure

Ingrid Monreal | 22 de maig de 2024

L’elecció de la seu organitzadora dels Mundials d’Esquí alpí del 2029 es podrà seguir en directe des d’una pantalla de grans dimensions que s’instal·larà al Prat del Roure. Serà el proper dimarts, 4 de juny, a les 21h de la nit hora andorrana, quan la Federació Internacional d’Esquí, la FIS, amb seu a la ciutat islandesa de Reykjavík, haurà de decidir entre les tres candidates: l’estació de Narvik, a Noruega; Val Gardena, a Itàlia; i Andorra.

La votació anirà a càrrec dels 21 membres del Consell de la FIS, i per viure-ho en directe, l’oficina tècnica de la candidatura Andorra 2029 ha organitzat una seu a la sala d’actes del Prat del Roure, habilitant una gran pantalla i animacions de manera que tothom pugui gaudir d’aquest moment històric.

Alhora, s’aprofitarà l’acte per dur a terme la gala de lliurament de premis de la temporada 2023-2024 de la Federació Andorrana d’Esquí; un acte que començarà a les 19h i que comptarà amb la presència de tots els esquí clubs del territori, institucions i patrocinadors.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play