menu Home
AndorraSuccessos

La carretera secundària d’Anyós a l’Aldosa estarà tancada al trànsit de dimarts a divendres

Ingrid Monreal | 21 de maig de 2024

Des d’avui dimarts i fins divendres, la carretera secundària d’Anyós a l’Aldosa està tancada al trànsit, pels treballs d’enderrocament del mur contigu a l’esllavissada que hi va haver el passat 19 d’abril. Des de la corporació comunal asseguren que el tall de la via no afecta a les urbanitzacions del Bosquet i el Cortalet, doncs s’hi pot accedir passant per Anyós.

L’accés rodat està tallat des de 9:30h i fins a 18:30h de la tarda. Durant aquestes hores, els veïns podran deixar el cotxe a l’aparcament habilitat a peu de carretera i accedir-hi a peu.

Es preveu que la totalitat de l’obra estigui enllestida a principis de juliol. Des el Comú de la Massana, informen que el tall de la via s’ha fet coincidir amb aquesta setmana de vacances escolars per minimitzar l’impacte i les possibles molèsties.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play