menu Home
AndorraPólitica

Primera reunió institucional entre Xavier Espot i Jaume Collboni

Ingrid Monreal | 17 de maig de 2024

El cap de Govern, Xavier Espot, ha mantingut aquest dijous la primera trobada institucional amb l’alcalde Barcelona, Jaume Collboni. Durant la reunió han compartit experiències i les accions que estan impulsant en àmbits com l’habitatge, la mobilitat sostenible, la transició energètica i pel foment d’un turisme menys massificat i de més qualitat.

El cap de Govern ha traslladat a l’alcalde de Barcelona l’impuls que s’ha donat en els darrers anys a la cooperació transfronterera i de bon veïnatge amb la Generalitat de Catalunya i ha expressat la voluntat de fer extensiva aquesta col·laboració a l’ajuntament de la ciutat Comtal. Collboni, per la seva part, ha celebrat aquesta primera trobada que ha d’impulsar diferents vies de cooperació entre totes dues institucions.

En el marc del seu desplaçament a Barcelona, el cap de Govern ha participat també en el col·loqui organitzat per deba-t.org; una plataforma juvenil de la universitat Pompeu Fabra, dedicada al foment del pensament crític a través de col·loquis, taules rodones i debats.

En la seva intervenció, Espot ha explicat els efectes que ha tingut l’aprovació de la Constitució en els diferents estaments de l’estat. I també ha incidit en els grans reptes de futur que té el país, marcant com a prioritaris, les polítiques d’habitatge i de creixement sostenible; la cooperació transfronterera i les relacions amb la Unió Europea.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play