menu Home
AndorraCultura

El Museu Catedral de la Seu d’Urgell ofereix una visita guiada gratuïta

Ingrid Monreal | 17 de maig de 2024

En el marc del Dia Internacionals dels Museus, el Museu Catedral de la Seu d’Urgell, ofereix una visita guiada per conèixer el conjunt catedralici. Es tracta d’una visita guiada gratuïta on el visitant podrà conèixer la història de la Catedral des dels inicis al segle XII fins a l’actualitat, descobrint tots els canvis que ha viscut al llarg d’aquests 900 anys.

Durant la visita també es podrà visitar l’església de Sant Miquel del segle XI, considerada l’església més antiga que es conserva a la Seu d’Urgell i el claustre romànic.

La sortida tindrà lloc aquest dissabte 18 de maig a les 11h i començarà a l’entrada del museu, a la plaça del Deganat. Per a participar en l’acte s’ha de reservar prèviament trucant per telèfon o enviant un correu electrònic a info@museucatedralseudurgell.org

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play