menu Home
AndorraSuccessos

Detingut un contrabandista al Pas de la Casa amb 14.500 euros en efectiu

Ingrid Monreal | 17 de maig de 2024

La policia ha detingut un contrabandista al Pas de la Casa. Es tracta d’un home, de 35 anys, no resident al país. Els fets van passar ahir al matí, quan la patrulla, va veure dos presumptes contrabandistes que s’amagaven en una botiga i quan els van voler identificar, un d’elles va sortir corrents empenyent als agents, que el van acabar controlant.

Durant l’escorcoll se li van trobar una navalla, que amb una fulla de 10 centímetres està prohibida, i també més de 14.500 euros en efectiu que previsiblement anirien destinats al contraban de tabac. L’home, que anteriorment s’havia identificat amb una altra identitat, tenia vigent una ordre d’expulsió judicial en substitució d’una pena de presó.

D’altra banda, també aquest dijous, la policia ha detingut una dona a Escaldes-Engordany, per no pagar els serveis d’un hotel on s’hauria allotjat durant uns dies la passada tardor. L’arrest s’ha fet arran de la denúncia que ha presentat l’establiment, i que suposava un perjudici de més de 1.000 euros.

I finalment, aquesta matinada, després de protagonitzar un accident a la rotonda del Km.0, ha estat detinguda la conductora d’un vehicle, amb una taxa d’alcoholèmia de 1,51 grams d’alcohol per litre de sang.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play