menu Home
AndorraEsports

Ainhoa Fernández, designada àrbitre assistent en la final de l’Eurocopa sub-17 femenina

Ingrid Monreal | 17 de maig de 2024

Nova fita per a l’arbitratge andorrà i per Ainhoa Fernández, que continua la seva carrera meteòrica amb el banderí a la mà. I és que la UEFA ha designat l’andorrana per a la final de l’EURO Sub17 Femenina, a Suècia. El partit serà aquest dissabte, a les 17h i enfrontarà Anglaterra i Espanya.

És un reconeixement més per a Fernández, que completarà així una temporada per emmarcar. Entre les fites més destacades, s’ha convertit en la primera andorrana en estar present a un partit de la UEFA Women’s Champions League. Va ser el 18 de gener, al duel entre l’Slavia de Praga de la República Txeca i el St. Pölten austríac.

Després, la UEFA va tornar a cridar a la col·legiada andorrana per una gran cita. En aquest cas a la Divisió A de la Lliga de les Nacions Femenina i ni més ni menys que a Wembley. Va ser el 5 d’abril i Ainhoa Fernández va ser jutge de línia de l’Anglaterra-Suècia, que va acabar amb empat a un.

Per últim, i abans d’aquesta nominació per a la final, val a dir que Fernández ja ha estat present a l’EURO Sub17 Femení. I és que, entre d’altres, també ha comptat amb la confiança de la UEFA en un Portugal-Polònia.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play