menu Home
AndorraEsports

Gerard Mora, Adrià Regada i Òscar Cabanas es desplacen a Tafalla

Ingrid Monreal | 16 de maig de 2024

Gerard Mora, Adrià Regada i Òscar Cabanas, tots tres atletes de la Federació Andorrana de Ciclisme, s’han desplaçat aquesta setmana, juntament amb els tècnics de l’entitat, fins al Velòdrom de Tafalla, a Pamplona, per treballar l’aerodinàmica i la biomecànica.

Aquest test, forma part del treball de preparació per a les properes curses contrarellotge que tenen en el seu calendari.

Des de la Federació informen que ara fa tres setmanes es va dur a terme la primera prova de “lactat” a diferents corredors, als quals es farà ara un seguiment i noves proves per tal de millorar el seu rendiment.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play