menu Home
AndorraEconomiaEsports

Naturland acollirà la primera edició del Bike Show el 15 i 16 de juny

Ingrid Monreal | 15 de maig de 2024

El cap de setmana del 15 i 16 de juny, Naturland acollirà la primera edició del Bike Show. Un esdeveniment, que segons el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, referma l’aposta de  promoció del país com un paradís per als esports i, en especial, per al món de la bicicleta.

Per Cerni Cairat, cònsol major de la parròquia, aquesta prova serveix per posicionar Sant Julià de Lòria com a referent en lleure Esportiu i pràctica de l’esport en alçada. Mentre que el director general de Naturland, Xabier Ajona, ha reiterat que Naturland aposta per les proves de cross country i que aquesta prova serveix per “posicionar Sant Julià de Lòria com a referent en lleure Esportiu i pràctica del’esport en alçada.” “La seva celebració va en la línea del comú d’apostar pel turisme sostenible”, ha explicat.

Per la seva banda, Albert Balcells, Director d’Ociand-sports, ha posat en valor, que és un esdeveniment que engloba a tota la comunitat ciclista, des dels professionals fins al públic familiar.

El format Bike Show es reprodueix en diversos llocs al llarg de l’any i és un conjunt de proves de ciclisme per a tots els públics que es desenvolupen durant tot un cap de setmana.

Així doncs, l’activitat començarà el dissabte 15 de juny amb les curses infantils. Al migdia, a partir de les dues, serà el torn de la Shimano Super Cup Massi. Val a dir que aquesta serà la sisena prova d’un total de 7 que conformen aquest circuit competitiu de mountain bike, i on previsiblement es decideixi el campionat. La Shimano Super Cup Massi compta amb la participació dels millors equips i corredors internacionals i és la cursa que més punts UCI reparteix.

Diumenge 16 de juny serà el torn de la Marathon Cup; un dels circuits de mountain bike tipus marathon més antic i de més prestigi i millor participació del continent. La prova de Naturland serà la quarta d’un total de 5 a celebrar-se durant l’any, i ofereix dues opcions: 51  o 33 km de recorregut, amb 1.664 m o bé 1.043 m de desnivell positiu respectivament.

Les inscripcions per a totes les proves, ja estan obertes i es pot consultar tota la informació al web: “www.bikeshow-naturland.com”

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play