menu Home
AndorraEconomia

Grandvalira Resorts, Pyrénées i FEDA, alguns dels guardonats amb els premis CEA 2024

Ingrid Monreal | 15 de maig de 2024

Grandvalira Resorts, Pyrénées i FEDA, són algunes de les empreses guardonades amb els premis CEA 2024, que s’han lliurat aquest dimarts al vespre en el decurs d’una gala que ha tingut lloc a Andorra la Vella i que ha comptat amb l’assistència d’unes 200 persones.

La Confederació Empresarial Andorrana va crear aquests premis de reconeixement empresarial l’any 2016; tenen caràcter biennal i en la cinquena edició han reconegut la tasca de deu empreses i personalitats.

El president de l’entitat, Gerard Cadena, ha destacat l’oportunitat que ofereixen aquests premis, per reconèixer els pioners del sector empresarial del país. Ha subratllat que moltes d’aquestes empreses tenen una trajectòria de més de 70 anys i continuen prosperant gràcies al compromís dels “fills i nets que encara treballen en l’empresa”.

De la mateixa manera, Cadena ha remarcat la  rellevància de premiar valors socials com ara la sostenibilitat i la igualtat, que no només impacten significativament en el seu entorn, sinó que també són fonamentals per al progrés de la societat en el seu conjunt.

Els guardonats més destacats d’aquest 2024, han estat entre d’altres, Viladomat Esports, amb el premi a la trajectòria empresarial; Bomosa amb el premi FEDA a la sostenibilitat, mentre que en la categoria de projecció internacional, s’ha premiat a l’empresa Martí Motos. També cal esmentar el reconeixement als pioners d’Andorra que en aquesta convocatòria ha estat per a Enriqueta Pedescoll Galí.

El Grup Pyrénées ha estat reconegut com a millor empresa inclusiva, i FEDA ha rebut el guardó per la igualtat de gènere. La directora de sostenibilitat, comunicació i clientela de la parapública, Nerea Moreno, expressava la seva satisfacció pel “reconeixement de la feina que s’ha estat fent de manera insistent”. No obstant això, ha destacat que més enllà de les dades, el veritable valor rau en “els objectius per revertir” la situació.

D’altra banda, i per tal de mantenir la vocació social de l’esdeveniment, els premis CEA 2024 han habilitat una fila zero a través del web www.cea.ad per fer donatius en suport del servei d’integració laboral de la Creu Roja Andorrana; un canal que en els propers dies continuarà a disposició dels interessats.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play