menu Home
AndorraEsports

Europa, el projecte a futur que no surt rendible per al MoraBanc Andorra

Ingrid Monreal | 15 de maig de 2024

Els alts i baixos que ha viscut el MoraBanc Andorra aquesta temporada, l’han deixat finalment en l’onzena posició, fet que porta a l’entitat a valorar-la com a molt bona. Ho ha dit el director esportiu del club, Francesc Solana, durant la presentació del balanç del curs que s’ha fet aquest dimarts.

El recent retorn a la màxima divisió del bàsquet espanyol i la ratxa de vuit derrotes patides enguany, aporta un mèrit afegit a les 13 victòries. I a més la paraula ‘Europa’ ha començat a sonar de nou; un desig que, segons com acabi la classificació, pot fer-se realitat després de quasi cinc anys sense trepitjar una competició continental.

Amb tot, el president del club, Gorka Aixàs, ha revelat que és un projecte a futur, doncs encara no se sap en quina competició podrem jugar, ni si hi ha opcions. Una oportunitat que tampoc surt rendible per les despeses econòmiques que suposa viatjar als altres països en comparació amb el que es rep per ser-hi presents.

De fet, el club vol posar el focus en un “full de ruta” que els porti a estar entre els vuit primers de la classificació general, que dona el passi directe a la Copa del Rei i als ‘Play-offs’ del tram final. En conseqüència, mantenir la plantilla és prioritari per a la directiva, que ja ha començat a fer feina des del despatx. Ara per ara, només sis jugadors tenen contracte de cara al curs 2024-2025: Rafa Luz, Adam Somogyi, Stan Okoye, Felipe dos Anjos, Nacho Llovet i Jean Montero; sent precisament aquest últim el nom que més perilla en les files de l’entrenador Natxo Lezkano, que també continua amb contracte vigent. Durant l’acte, s’ha posat en valor que el MoraBanc Andorra està en el seu millor moment en quant a factor social. Ha esgotat les entrades al pavelló en vuit ocasions; ha augmentat el nombre de socis i de patrocinadors, amb un creixement insòlit dels equips de base, amb 21 clubs i més de 300 inscrits.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play