menu Home
AndorraEsports

Pal Arinsal posa a la venda les entrades per als Campionats del món de BTT

Ingrid Monreal | 14 de maig de 2024

Ja estan a la venda les entrades pels Campionats del món de BTT, que per segona vegada se celebraran a l’estació de Pal Arinsal; enguany del 26 d’agost a l’1 de setembre, amb un total de cinc modalitats; dues més de les habituals.

Els tiquets es poden adquirir al web: “tickets.palarinsalandorra2024.com” i donaran accés als diferents remuntadors, als autobusos que portaran a l’estació i a les grades. La Caubella i Fontanals seran els epicentres de l’esdeveniment.

El preu parteix dels vint euros i s’ofereixen tres opcions: entrades d’un dia, de tres i de set dies. I amb la voluntat de fer que els campionats siguin  accessibles per a tothom, l’organització destinarà un nombre de places per a persones amb algun tipus de diversitat funcional.

D’altra banda, en el marc del pla de mobilitat dels Campionats del Món de BTT a Pal Arinsal, les línies d’autobús regular L5 i L6 tindran freqüències gratuïtes durant els dies de competició.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play