menu Home
AndorraCulturaSocietat

La Ruta de la tapa bat tots els rècords superant les 9.200 racions venudes en quatre dies

Ingrid Monreal | 14 de maig de 2024

La 15èna edició de la Ruta de la Tapa ha conclòs amb una mitjana rècord de 2.300 tapes venudes per dia.

I és que tot i que la xifra global de tapes venudes enguany és inferior a la del 2023, cal tenir en compte que l’edició de l’any passat va durar deu dies, i enguany s’ha concentrat en quatre. Concretament en aquesta edició se n’han venut 9.217, mentre que el 2023, la xifra va ser de 9.829.

Dels catorze establiments participants, tres d’ells han superat la xifra de més de 1.000 tapes venudes, i en conjunt, aquesta edició de la Ruta de la tapa ha reportat a les arques dels establiments gairebé 37.000 euros.

Des de l’organització valoren molt positivament aquestes xifres, que mostren el moviment que ha generat aquesta iniciativa plenament consolidada al teixit econòmic de la parròquia. Val a dir que el lliurament dels premis d’aquest any als restauradors, tindrà lloc el 29 de maig a la sala Sergi Mas.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play