menu Home
AndorraEsports

El Rallye des Princess ‘Richard Mille’ viurà una arribada ‘inèdita’ a Andorra

Ingrid Monreal | 14 de maig de 2024

Del 25 al 30 de maig, Andorra acollirà la 23èna edició del Rallye des Princess ‘Richard Mille’; una competició que, com sempre, recorrerà part del territori francès però que en aquesta ocasió, posarà el seu punt final al Principat.

Així doncs, després de la tradicional sortida des de la plaça Vendôme de París, el Rallye des Princess emprendrà un recorregut de més de 1.600 quilòmetres per arribar al Principat en 5 etapes. Entraran a Andorra per la frontera franco-andorrana, passant per Canillo, Escaldes-Engordany, el centre històric d’Andorra la Vella, i es dirigiran cap a la Massana i Ordino, on està previst un re-agrupament dels vehicles a l’aparcament Camp de la Tenada. El gruix de la prova en terres andorranes tindrà lloc al Coll d’Ordino, acabant la competició a Soldeu.

Val a dir que entre els vehicles participants, hi ha les millors marques i models que han fet història a l’automobilisme mundial. En total seran una vuitantena de cotxes clàssics, 80 equips femenins i 160 participants en la graella de sortida.

Serà la primera vegada que la prova arriba al país, i això és possible gràcies a la col·laboració de l’Automòbil Club d’Andorra;  Andorra Turisme i Andorra Business, juntament amb els comuns de Canillo i Ordino.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play