menu Home
AndorraEconomia

El fons Gotham City reitera les acusacions contra Grifols

Ingrid Monreal | 14 de maig de 2024

Gotham City torna a la càrrega contra Grifols. El fons baixista ha publicat un nou informe aquest dimarts en el qual reitera les seves acusacions sobre presumptes irregularitats en moviments de capital entre una de les seves filials, BPC Plasma, i Scranton; una societat holandesa de la què formen part membres de la família Grifols i directius de la multinacional, i que controla el 8,6% del capital del gegant dels hemoderivats. Concretament, Gotham assegura que BPC Plasma, hauria prestat al llarg dels anys uns fons que ascendirien fins a 266 milions d’euros a Scranton.

Arran dels fets, les accions de la farmacèutica s’han caigut un 4% a primera hora; una caiguda que al llarg del matí s’ha anat moderant.

Per la seva banda, des de l’obertura del mercat, Grifols encara no ha fet cap comentari davant aquesta nova ofensiva. Amb tot, aquesta tarda està previst que la farmacèutica doni a conèixer els seus resultats del darrer trimestre.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play