menu Home
AndorraSuccessos

El carrer la Canal de Sant Julià de Lòria, tallat per obres en un habitatge

Ingrid Monreal | 14 de maig de 2024

Des d’aquest dimarts, el carrer la Canal de Sant Julià de Lòria, situat a la plaça Major, queda tallat a conseqüència d’unes obres de consolidació i reforma d’un dels habitatges adjacents que estan a punt de començar i que obliguen a limitar l’accés als vianants. Segons informa la corporació, malgrat les obres, continuaran operatives les escales que connecten les avingudes Francesc Cairat i Verge de Canòlich i que també donen accés a l’edifici Glòria. Així recorden, que  l’horari d’obertura de les escales continua sent de les 8:30h fins a les 20:30h del vespre.

De manera paral·lela, el comú també ha anunciat aquest dimarts  que a causa de les abundants precipitacions dels darrers dies, es retarda el període d’accés motoritzat als sectors de Claror, Camp Ramonet, Port Negre i Coll de Finestres.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play