menu Home
AndorraEsports

Segona posició per al duet lliure infantil andorrà al Campionat de rutines

Ingrid Monreal | 13 de maig de 2024

Aquest cap de setmana s’ha celebrat al Centre Esportiu dels Serradells, el Campionat d’Andorra de rutines de natació artística, que ha comptat amb l’assistència de més d’un centenar de sincronistes, pertanyents a sis clubs catalans, a més dels amfitrions: el Serradells i el LAUesport.

Per Andorra, Mariona Casas, Aran Van Den Eerenbeemt  i Neus Gustavsson, com a reserva, han participat en la categoria de duet lliure infantil, assolint una molt meritòria segona posició, amb una rutina inspirada en la dansa russa. La cap d’entrenadores del Club Natació Sincronitzada Serradells i entrenadora de natació artística de l’equip nacional, Estel Ferreras, reconeixía que volien “transmetre l’elegància d’aquesta dansa i pujar punts en la classificació”.

En la categoria de duet júnior, i també amb una coreografia inspirada en la dansa russa, hi han pres part Zoe Palau i Jasmine Serrano. L’objectiu de la Federació Andorrana de Natació, és augmentar poc a poc la dificultat dels seus exercicis, per arribar als Jocs dels Petits Estats amb un bon nivell tant físic com tècnic. I amb la mateixa finalitat, la cita també ha servit per créixer i millorar en d’altres aspectes com la gestió i l’organització, gràcies a l’assessorament que han facilitat a la FAN diversos tècnics i responsables de la Federació Catalana i l’Espanyola.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play