menu Home
AndorraEsports

El CN Sant Andreu valora positivament la preparació que poden fer a Andorra

Ingrid Monreal | 10 de maig de 2024

El comú d’Andorra la Vella i el Club de Natació Sant Andreu han signat aquest dijous un conveni de col·laboració que permetrà als socis del centre esportiu Serradells i els del club barceloní gaudir, mútuament, de les respectives instal·lacions esportives. En aquest sentit, el cònsol major de la capital, Sergi González, ha expressat la voluntat de crear sinergies entre els dos centres i ha recordat que “Andorra i la capital som un pol d’atracció turística i molta gent de Barcelona hi ve a passar uns dies” i si a més aquestes persones són sòcies del CN Sant Andreu “tindran els Serradells per practicar natació i fer l’esport que desitgen”.

Unes sinergies que també ha posat en relleu el president del CN Sant Andreu, Àngel Bernet, que ha valorat “l’acollida” que tenen als Serradells i el fet que se’ls permeti “entrenar en alçada”. En aquest sentit, ha emfatitzat els beneficis d’aquesta preparació en alçada i ha manifestat que “una part petita dels records” que fan els nedadors del club són “gràcies a vosaltres”.

De manera paral·lela a aquest acord que beneficia els socis d’una part i l’altra, el Centre Esportiu dels Serradells també ha esdevingut un punt important per a la preparació dels nedadors del club barceloní, que des de finals d’abril estan fent una estada de cara a assolir les mínimes i poder ser als jocs de París. Uns entrenaments, que el director tècnic del Club català, Jordi Jou, ha valorat molt positivament.

L’equip del Sant Andreu estan al Principat des del 30 d’abril, preparant el Campionat d’Espanya que se celebra a Palma el mes vinent i que serà la cita en la que els nedadors podran aconseguir les mínimes per anar als jocs de París. A Andorra es troben Jèssica Vall, África Zamorano i Ainhoa Campabadal, totes tres del club barceloní, a més les nedadores, Irene Pera del club Getxo i Carla Carrón, del CN Ponteareas.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play