menu Home
AndorraSuccessos

Dos agents de circulació intercepten els autors dels actes vandàlics a la capital

Ingrid Monreal | 8 de maig de 2024

Els autors dels actes vandàlics que s’han detectat en els darrers dies a la capital, han estat interceptats aquest vespre de dimarts per dos agents de circulació, durant una de les vigilàncies que s’han posat en marxa per evitar precisament que hi haguessin més actes d’aquesta mena.

Ha estat al voltant de les 11 de la nit, quan en col·laboració amb els operaris de l’aparcament Centre Ciutat, els agents han controlat als joves i han requerit la presència de la policia. Se’ls ha decomissat els esprais que utilitzaven per cometre les pintades, així com altres estris que emmagatzemaven en un vehicle abandonat a la segona planta del pàrquing comunal. Tot apunta a que els detinguts també feien servir el cotxe per amagar-se després de cometre les bretolades.

Recordem que arran dels desperfectes que s’han detectat a la parròquia al llarg dels darrers mesos, el comú́ ha incrementat els recursos i les rondes de vigilància a l’aparcament Centre Ciutat, i s’està treballant per instal·lar noves càmeres de seguretat. A més, el cònsol major de la parròquia, Sergi González, s’ha posat en contacte amb la ministra de Justícia i Interior, Ester Molné́, per trobar sinergies i prevenir aquesta mena de situacions.

Per la seva banda, el conseller de Circulació́ i Aparcaments, Xavier Surana, ha enviat una carta al director del cos de policia, Bruno Lasne, amb l’objectiu de col·laborar i interceptar als autors.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play