menu Home
AndorraCultura

Persefone tancarà la Temporada 2024 de l’Auditori Nacional en un històric concert

Ingrid Monreal | 3 de maig de 2024

La banda de metal “Persefone” tanca aquest dissabte la Temporada 2024 de l’Auditori Nacional. El grup, que va néixer l’any 2001, s’ha convertit en un dels principals ambaixadors del Principat arreu del món i es dona la circumstància que aquesta serà la primera vegada que actua al país. La data, coincideix també amb el 20è aniversari de la publicació del seu primer disc i tot plegat no pot ser més emotiu.

Ho ha explicat en Sergi Verdaguer – Bob -, que ha qualificat la cita, com la més important de la història de Persefone: “Tot i que hem fet concerts arreu del món, amb molt més públic i en festivals grans, aquest sens dubte és un moment molt maco per nosaltres”.

Amb aquesta trajectòria professional i de trepitjar nombrosos escenaris d’arreu del món, el concert de demà suposa l’oportunitat de rescabalar-se amb el públic de casa. I per fer-ho compta també amb quinze músics de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra; en un espectacle que agermanarà dos mons aparentment oposats, “però que la combinació és molt bona”, ha afirmat en Bob.

Pel que fa al repertori, el concert oferirà un arranjament per a orquestra dels temes de la banda que ha anat a càrrec d’Albert Gumí, director artístic de l’ONCA i del concert, i de Miguel ‘Moe’ Espinosa, el teclista de la banda. Centrant-se principalment en els darrers quatre àlbums dels sis que Persefone ha publicat fins ara.

El concert arriba en el millor moment de la història de la banda, ja que acaben d’arribar d’una gira per mitja Europa i la setmana vinent arranquen la d’Àsia, amb concert doble a Tòquio, Nagoia, Guag-zhou, Nanjing i Shangai.

Val a dir que les entrades fa mesos que estan esgotades; un èxit de vendes que en Bob pensa que no és únicament mèrit de la banda, “ja que no hi ha tants fans del metal a Andorra”, però sí per la barreja curiosa que faràn amb l’ONCA.

Pels afortunats que tinguin entrada, recordem que el concert serà demà dissabte, a l’Auditori Nacional d’Andorra, a Ordino, i començarà a les 21:30h.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play