menu Home
AndorraEconomia

La 35a Trobada Empresarial al Pirineu preveu una assistència de més de 700 persones

Ingrid Monreal | 3 de maig de 2024

La Trobada Empresarial al Pirineu arriba enguany a la seva 35èna edició, i ho fa amb la previsió de superar els 700 participants.

Es tracta doncs d’un esdeveniment més que consolidat com a cita imprescindible per a l’empresariat d’Andorra i de Catalunya, tal i com ha afirmat durant l’acte de presentació, el conseller delegat de Creand Crèdit Andorrà, Xavier Cornella: “Aquestes jornades s’han anat consolidant en aquestes més de tres dècades com a una reunió de referència per l’empresariat d’Andorra i Catalunya, principalment”.

Pel president de la Trobada, Josep Serveto, aquesta consolidació i el rècord de participants, fan que aquesta 35èna edició sigui tot un repte. Per aquest any compten amb més de 85 patrocinadors, posant en valor que “hi ha una part del teixit empresarial que no només vol assistir sino que també n’hi vol formar part”, ha afirmat Serveto.

Les jornades es duran a terme el pròxim 13 i 14 de juny, a la Seu d’Urgell amb una gran varietat de ponents i conferenciants que inclouran temes en relació amb les empreses com la intel·ligència artificial o el lideratge.

Així doncs, sota el lema ‘Liderant amb propòsit’, centrarà el debat en la forma de generar un impacte positiu en la societat a través del teixit empresarial. La cita, que cada vegada pren més rellevància amb el pas de les edicions i que arriba a més gent, compta amb una taxa de fidelització dels assistents del 95%. Com a conseqüència, Serveto ha explicat que en aquesta ocasió, ja s’ha evidenciat un problema d’espai.

Els ponents compartiran experiències, coneixements i estratègies de lideratge empresarial i com a grans reclams d’enguany, hi participaran: l’exprimer ministre italià, Enrico Letta; l’expert en ciberseguretat, Chema Alonso; el ‘coach’ motivacional, Luis Galindo, i el professor d’Economia Xavier Sala i Martín.

A banda, hi ha programades un conjunt de taules rodones amb temàtiques com l’IBEX 35 o les ‘start-ups’. A l’espera dels resultats de les eleccions al parlament de Catalunya, que se celebraran el pròxim 12 de maig, el cap de Govern, Xavier Espot, obrirà i tancarà la cita conjuntament amb el president escollit.

Les inscripcions s’obriran dilluns vinent, 6 de maig i es podran fer a través del web www.trobadaalpirineu.com, on també es pot consultar el programa complet.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play