menu Home
AndorraCultura

Arriba el ballet de l’Òpera Nacional de París en el marc de la Saison Culturelles

Ingrid Monreal | 2 de maig de 2024

En el marc de la programació de la Saison Culturelles, alguns dels millors ballarins de l’Òpera Nacional de París viatjaran fins Andorra per presentar l’espectacle “Petites virtuosités variées” de la companyia francesa “3ème étage”.

L’actuació, que es podrà veure el pròxim 9 de maig a l’Auditori Nacional d’Ordino, inclou temes que van des de finals del segle XX fins a l’actualitat, com ara músiques de Tchaikovsky o obres de Jacques Brel. En aquest sentit, la consellera de Cultura d’Ordino, Mònica Armengol, ha destacat que es tracta d’un espectacle que reinterpreta peces conegudes “i es barregen entre elles creant una atmòsfera única”.

Prèviament a l’espectacle, però. l’encarregat d’Afers Culturals de l’ambaixada francesa, Jerome Vinolas, ha anunciat que hi haurà una trobada entre la companyia i diversos alumnes de dansa del país, ja que “sovint no hi han ocasions d’apropar-se i veure dansa”.

De fet, es tracta del tercer any consecutiu que la corporació ordinenca col·labora juntament amb l’Ambaixada Francesa per a programar un espectacle de la Saison Culturelle a la parròquia. I és que Armengol ha posat en relleu que tot i la proximitat amb el país gal, costa apropar la cultura francesa a Andorra. “A través de la dansa i la llengua podem donar obertura als joves i a la gent que es pugui anar introduint poc a poc a la dansa”, ha afirmat Armengol.

Aquest espectacle forma part de la recta final de la vintena de propostes programades per a la temporada a la Saison Culturelle 23-24, que finalitzarà el 4 de juliol al Festival de Jazz d’Escaldes-Engordany amb l’actuació de l’acordionista Richard Galiano.

Les entrades, ja es troben disponibles a través del web de la Saison Culturelle, i es poden adquirir a un preu d’entre cinc i vint euros a través de la plataforma Four Tickets.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play