menu Home
AndorraEsports

Verdú passarà per quiròfan per eliminar el dolor lumbar

Ràdio Valira | 19 d'abril de 2024

Una infiltració subcutània guiada a quiròfan. Aquesta és la solució que se li planteja a Joan Verdú per recuperar les plenes condicions físiques i eliminar el dolor lumbar que aquesta temporada l’ha incapacitat per afrontar algunes curses. La intervenció es farà el dimecres 24 d’abril, i es preveu que Verdú estigui plenament recuperat d’aquí a un mes i mig.

L’andorrà, que pateix mal d’esquena des de fa temps, ha pres la decisió després de reunir-se amb els metges a Barcelona. La doctora Teresa Solà, de la Clínica Teknon, s’encarregarà de la intervenció percutània al quiròfan, mitjançant unes infiltracions al disc inter-vertebral L4-L5 on l’esquiador té l’afectació de l’hèrnia, aconseguint així millorar la compressió sobre els arrels nerviosos. Es tracta d’una pràctica que ja s’ha dut a terme amb d’altres esportistes i que ha tingut molt bons resultats.

Després de l’operació, Verdú haurà d’estar tres setmanes de repòs total, per continuar les tres següents amb una recuperació activa, tornant progressivament a l’activitat física sota supervisió mèdica. Un mes i mig doncs de recuperació, per afrontar la propera temporada en plenes condicions.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play