menu Home
AndorraEsports

L’equip d’Andorra participa en el ‘Berlin Swim Open’

Ràdio Valira | 19 d'abril de 2024

Des d’avui i fins diumenge, Andorra participa en el ‘Berlin Swim Open 2024’ amb un equip de vuit nedadors. Tres infantils, quatre júniors i un absolut sub-20.

Aquest és un campionat certificat World Aquatics i també la penúltima oportunitat de classificació per als nedadors alemanys de sumar-se a l’equip que assistirà als Jocs Olímpics de París. La classificació olímpica de l’equip alemany es tancarà la setmana vinent al ‘Campionat Nacional Alemany 2024’, que se celebrarà entre el 25 i el 28 d’abril i comptarà amb la participació de Nàdia Tudó, que en prendrà part amb el seu club ‘l’SG Ruhr’ de la ciutat de Bochum.

Aquesta, també és la primera competició preparatòria com a conjunt del possible equip que participarà en els Jocs dels Petits Estats. La llista de convocats està formada per Isabel Montoro, Clara Galí i Jan Font, en infantil;  Aritz Moreno, Max Suarez, i els internacionals Tresa Vergés i Biel Cuen, en categoria júnior i Didac Rayo, en Absolut sub-20.

Com dèiem, la participació andorrana com a equip en la competició alemanya, s’emmarca en el pla d’acció preparatori per a Andorra 2025, que preveu l’accés dels atletes convocats a accions i experiències que impulsin el desenvolupament esportiu dels competidors amb millor rànquing de la Federació.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play