menu Home
AndorraEconomiaPólitica

La Generalitat vol permetre vols de llarga distància a l’aeroport d’Andorra-La Seu

Ràdio Valira | 19 d'abril de 2024

El secretari d’Estat de Transició Energètica, Transports i Mobilitat, David Forné, ha comentat aquest divendres en el marc de la presentació de les ‘2es jornades infantils de mobilitat sostenible i seguretat ciclista’ que durant la reunió celebrada aquest dijous entre els membres de la taula estratègica de l’aeroport d’Andorra-la Seu d’Urgell, la Generalitat es va mostrar oberta a trobar una solució per permetre que l’aeroport d’Andorra-la Seu tingui totes les condicions necessàries per acollir vols de llarg recorregut.

“Els hi vam transmetre el nostre interès a obrir noves rutes de llarga distància que requereixen càrregues de combustible en el mateix aeroport, i ells ens van informar que també estan treballant en aquest sentit” ha assenyalat Forné, qui també ha destacat que, de moment, encara no s’ha parlat de terminis. “Aquest sistema no només serviria per connectar amb destinacions més llunyanes, sinó que també milloraria la logística de la càrrega de combustible per a destinacions de proximitat” ha afegit el secretari d’Estat.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play