menu Home
AndorraSuccessos

Esllavissada a la carretera d’Anyós provoca retencions a la Massana

Ràdio Valira | 19 d'abril de 2024

Un despreniment de terra que ha tingut lloc abans de les sis de la matinada d’aquest divendres a la CS-335 entre Anyós i l’Aldosa, en el tram que dona accés a les urbanitzacions del Bosquet i el Cortalet, està dificultant des de primera hora el trànsit de vehicles per la Massana.

L’esllavissada, que només ha comportat danys materials, ha obligat a desviar la circulació pel centre de la parròquia, la qual cosa està provocant retencions al centre de la vila, especialment en sentit baixada. De fet, el departament de Mobilitat informa que hi ha trànsit dens a partir de la sortida d’Ordino.

Per la seva banda, el Servei de Circulació de la Massana assegura que l’afectació s’allargarà mentre els efectius treballin per retirar la runa i securitzar la zona -que es podrien allargar entre dues i tres setmanes-, per la qual cosa es recomana el pas per la CG3.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play