menu Home
AndorraEsports

Carla Mijares triomfa amb una victòria i una segona plaça a Sierra Nevada

Ràdio Valira | 19 d'abril de 2024

Carla Mijares ha tancat el curs aquest dijous amb una victòria i una segona plaça a Sierra Nevada.

A la primera cursa, corresponent al Nacional espanyol d’eslàlom, Carla Mijares s’ha imposat amb claredat amb un crono de 1.50.00, deixant a 2.12 a la segona classificada, l’espanyola Arrieta Rodríguez, i a 3.37 a la tercera, la també espanyola June Garitano. A la segona cita FIS, s’han intercanviat els papers. Mijares ha estat segona a 0.89 de la guanyadora, en aquest cas Rodríguez, mentre que Garitano,  ha estat tercera.

També a Sierra Nevada, Àxel Esteve ha fet dos podis i Xavier Cornella, ha protagonitzat la segona millor cursa de la temporada. En categoria masculina, també s’han disputat els Campionats d’Espanya d’eslàlom  una cursa FIS. Àxel Esteve ha estat tercer a les dues proves, mentre que Cornella ha assolit el seu segon millor resultat del curs en la disciplina tècnica. En aquesta segona cursa, també hi ha participat Pere Cornella, Marc Fernández i Àlvar Calvo, però no l’han pogut completar.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play