menu Home
AndorraEsports

La complicada situació de l’FCA Andorra

Ràdio Valira | 18 d'abril de 2024

Com ja és conegut, el Futbol Club Andorra, està vivint una situació més que complicada i amb un futur força incert. I és que la propera jornada, arriba al partit contra l’Espanyol, que a més és candidat a Primera Divisió, a tres punts de la salvació.

Comptant aquesta cita, queden 21 punts en joc en un total de set jornades: sis contra candidats a “Play-Offs” i una contra l’Albacete, que també lluita per la permanència.

Els experts asseguren que en aquestes set jornades, fins a la 13éna posició, on se situa l’Osca, pot passar qualsevol cosa. A hores d’ara els tricolors, compten al seu favor amb la diferència de gols amb el Vila-real B i l’Alcorcon,  però només tenen el ‘goal average’ a favor amb aquests últims, a l’espera del duel contra els manxecs del pròxim 5 de maig.

El pitjor escenari per l’Andorra seria quedar empatat a punts contra l’Amorebieta, el Saragossa o l’Osca, on si o si acabaria caient al pou amb una puntuació igualada. Si com a mínim, aconsegueixen sumar de tres en els duels a casa – contra el Racing de Santander, l’Albacete, el Burgos i el Ferrol – i empaten en dos dels tres matxs fora, podrien arribar a firmar la permanència.

Un objectiu doncs, força complicat pels de Ferran Costa, que hauran de lluitar en cos i ànima sobre el terreny de joc.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play