menu Home
AndorraEsports

Cachafeiro torna a Campillos per debutar al Campionat d’Espanya de Karting

Ràdio Valira | 18 d'abril de 2024

El pilot andorrà Tony Cachafeiro torna aquest cap de setmana al circuit de Campillos, a Màlaga, on el passat 7 d’abril ja va assolir la victòria del Campionat andalús. Ara, però, s’estrenarà en el Campionat d’Espanya de Karting 2024; un campionat especial pel corredor andorrà, doncs afronta la darrera temporada a la categoria ‘Mini’ abans de fer el salt a la ‘Júnior’.

De la mà de l’equip MDC Racing, amb xassís Kart Republic i Ángel Aviñó com a mecànic, Cachafeiro afronta amb il·lusió aquesta primera cita del Campionat d’Espanya, que a més de Campillos, compta amb tres rondes més: al circuit de Motorland Aragó, a Terol; a Zuera (Saragossa) i a Xiva (València).

Per demà divendres s’han programat els  entrenaments lliures. Dissabte, es faran les classificatòries i dues mànegues, a les dues i a les 4 de la tarda; mentre que diumenge, se’n faran dues més, a les 10 del matí i a les 13:45h.

Totes les proves es podran seguir en directe  al canal de YouTube de la Federació espanyola i a les xarxes socials del pilot.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play