menu Home
AndorraEsports

Hietaranta torna a ser el mal de cap de Jiménez

Ràdio Valira | 17 d'abril de 2024

Vicky Jiménez ha quedat eliminada del segon W35k de Santa Margharita di Pula, després de perdre novament contra la finlandesa Laura Hietaranta. La número 436 del rànquing WTA, contra la que ja va caure per un doble 2-6 a les semifinals de la setmana passada, ha tornat a ser el mal de cap de la tenista andorrana aquest dimarts, en un partit de gairebé tres hores amb remuntada inclosa. Al final: 1-6; 7-6 (7-4); 6-2.

Amb tot, Jiménez, fa una bona valoració de la seva estada a Itàlia. I és que amb els resultats assolits aquesta darrera setmana, ha pogut millorar 13 posicions en el seu rànquing WTA, passant de la 348 a la 335.

De moment continua la incertesa al voltant de la participació de Jiménez al Mutua Madrid Open, però tot fa pensar que l’andorrana ja podria tenir la Wild Card a les seves mans, a manca de confirmació oficial. Previsiblement, el sorteig del quadre principal es farà aquest dissabte, de manera que divendres es donarien a conèixer les darreres invitacions.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play