menu Home
AndorraCulturaSocietat

Escaldes-Engordany obre les inscripcions per un taller de roses de ganxet per Sant Jordi

Ràdio Valira | 17 d'abril de 2024

El departament d’Acció Social del comú d’Escaldes-Engordany obre aquest dijous, i fins dilluns 22 d’abril, el període d’inscripcions per a participar en el taller de roses de ganxet. Una activitat que se celebrarà la diada de Sant Jordi, a les 20 hores a la sala de l’Espai Jovent, i que s’emmarca dins el projecte Empodera’t.

Les interessades hauran d’omplir el formulari d’inscripció que trobaran penjat al web del comú i, posteriorment, enviar-lo al correu electrònic cristina.garriga@e-e.ad o bé entregant-lo directament al departament d’Acció Social. Les places són limitades a 10 persones.

El taller de roses de ganxet serà dirigit per Cristina Garriga, que explicarà les tècniques per elaborar aquest element tan significatiu de Sant Jordi. Amb tot, es demana a les persones que vulguin assistir al taller que tinguin nocions bàsiques sobre el ganxet. El preu de l’activitat és de 3 euros (a pagar en efectiu abans del 23 d’abril) i el comú facilitarà tot el material.

Les propostes de l’Empodera’t continuaran al maig amb el ioga a l’aire lliure. Una sessió gratuïta que impartirà Suray Fernández de KULA Ioga al Parc del prat del Roure. Finalment, al juny, se celebraran dues sessions de taitxí a l’aire lliure (8 i 22 de juny). Aquestes també seran gratuïtes i es faran al Parc del Prat del Roure i serà Manel Méndez de la Federació Andorrana de Wushu i Kung-fu l’encarregat de conduir-la.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play