menu Home
AndorraEconomia

Caldea tanca l’hivern amb 11 milions de facturació, un 7% més que la temporada anterior

Ràdio Valira | 16 d'abril de 2024

Caldea tanca un hivern més curt que els anteriors amb una facturació d’11 milions d’euros i creix un 7% respecte al del 2023. L’increment del tiquet mitjà, l’augment de venda de serveis wellness i el creixement exponencial del club esportiu de socis de país han estat les claus de l’augment dels ingressos.

Així, des de l’1 de desembre i fins al 14 d’abril, Caldea ha rebut prop de 210.000 clients i la despesa mitjana per visitant també ha augmentat en totes les línies de negoci complementàries a l’spa com ara la dels tractaments, que ha vist incrementades les vendes en un 8%. Per la seva banda, el club esportiu per a residents del país, que ara té penjat el cartell de complet, continua amb una molt bona tendència de creixement. Segons les enquestes realitzades per Caldea, els clients han valorat l’experiència amb un 8,5 sobre 10, mig punt més que l’hivern anterior.

Tret de sortida al projecte de construcció de la Nova Caldea
Caldea encara la primavera amb un dels seus spas obert de dilluns a diumenge, de 9 a 23 hores. En aquest spa, situat a la primera planta de l’edifici, es programaran les Champagne Sessions tots els divendres i dissabtes a la nit, una sessió de música en directe que permet a tothom gaudir d’un còctel a l’aigua. A més, s’oferiran tallers de mindfulness i els concerts de bols tibetans i s’incorporarà una nova activitat de franc: el ritual d’exfoliació, ubicat a l’espai de dutxes de contrasts.

En canvi, l’spa de majors dimensions de Caldea tancarà fins a finals del mes de juliol. Caldea ha començat així el projecte de transformació que completarà en dos anys i mig i que contempla la reformulació de l’estratègia de la marca, la reforma integral d’alguns dels seus espais i la construcció d’un hotel a la Torre.

Aquesta primavera s’actuarà a la gran llacuna central que es reinaugurarà a l’agost amb una bateria d’espectacles per commemorar el 30 aniversari. L’any que ve, en una segona fase d’obres que també s’intentarà programar en la mateixa finestra temporal, es reformaran altres àrees de banys i s’introduiran noves atraccions, es reambientarà el restaurant i es construirà un pont sobre el riu que connectarà la cara sud de l’edifici amb la ciutat. El projecte culminarà amb l’obertura de l’hotel l’any 2026.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play