menu Home
AndorraEsports

Nàdia Tudó assoleix un nou rècord d’Andorra en natació

Ràdio Valira | 15 d'abril de 2024

Nàdia Tudó ha assolit un nou rècord d’Andorra en l’Eindhoven Qualification Meet 2024, que s’ha celebrat aquest cap de setmana. Tudó ha fet rècord en la final B de la prova de 200 m braça amb un temps de 2:33,70 que rebaixa la seva marca de 2:33,77 del 28 de gener de l’any passat.

La nedadora andorrana també ha pres part en les proves de 50, 100 i 200 metres braça, on ha estat 28èna; 12èna i 11èna respectivament. I també en els 200 metres estils, assolint la 24èna posició. El balanç final del campionat és de dues finals B i l’esmentat rècord d’Andorra. Amb tot, Tudó, explica que la temporada no ha estat fàcil arran de la lesió que va patir abans dels mundials de Doha. “Ha estat molt dur, però poder nadar ara un millor temps hem deixa amb molt bones sensacions i moltes ganes d’afrontar la temporada”, ha explicat Tudó.

La d’aquest cap de setmana ha estat una reunió aquàtica en piscina de 50 m, organitzada per la Reial Federació Holandesa de Natació i classificatòria per als Jocs Olímpics i Paralímpics de París 2024, on s’ha definit l’equip olímpic dels Països Baixos i diferents nedadors de l’elit sènior mundial de la natació han reservat la seva plaça per participar en la cita olímpica. Una fita per la que tant Tudó com Patrick Pelegrina i els germans Lomero continuen treballant, i que la nedadora de l’alemany SG Ruhr, no descarta del seu calendari de competicions. A més, tampoc descarten encarar els Jocs Olímpics: “creiem que podrà ser i ens podrem classificar, així que ara queden aquestes competicions i afrontar el que queda de temporada”, ha conclòs Tudó.


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play