menu Home
AndorraEsports

L’Eibar s’imposa a un FC Andorra sobrepassat (0-2)

Ràdio Valira | 15 d'abril de 2024

L’Eibar s’ha imposat aquest diumenge per 0 a 2 al Futbol Club Andorra, que s’ha vist sobrepassat pel rival. Així doncs, sembla que la situació dels tricolors a la zona de descens és la història interminable, i cada cop que fan un pas endavant, en reculen dos. I és que aquesta setmana, a la manca d’intensitat contra l’Eibar, cal afegir-hi les victòries de l’Amorebieta, per 1 gol a 2 al Ciutat de València; i l’1 a 0 de penal per part de l’Albacete al Tenerife.

Amb aquests resultats, l’Andorra se situa penúltim a la classificació. I encara pot ser pitjor, perquè falta conèixer el desenllaç del darrer partit de la jornada, un Alcorcón – Villareal B, que els pot tornar a deixar com a cuers.

El partit, que s’ha disputat a l’Estadi Nacional, i que suposa la primera derrota a casa del nou tècnic, Ferran Costa, aquest considera que han hagut d’encaixar un seguit de cops en els moments importants que no els han permès remuntar. Segons el tècnic, el 0-1 ha arribat en el moment que millor estaven i desprès de l’acció del penal, “la partida ha estat molt complicada”.

Des de l’inici del partit, els nostres ja han patit davant del bon plantejament dels locals, lluitant de valent per intentar trobar porta. El joc s’ha mantingut en taules fins a la mitja part, però als deu minuts de la represa, Bautista ha fet pujar l’1 a 0 al marcador. Tot i que els tricolors ho han continuat intentant, al minut 71 el mateix Bautista ha sentenciat el partit amb el 2 a 0 definitiu.

Ara, cal que el tricolors continuïn treballant per millorar la intensitat i contundència el seu propi joc, si volen sumar els tres punts en el proper partit que hauran de jugar contra l’Espanyol. Això serà el diumenge, 21 d’abril, a les dues de la tarda.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play