menu Home
AndorraCulturaSocietat

El ‘Vide Dressing’ tanca la primera cita amb més de 10.000 peces venudes

Ràdio Valira | 15 d'abril de 2024

Èxit total en la primera edició del Vide Dressing de primavera de la Massana, on a falta de conèixer el còmput total, s’han arribat a vendre entre 10.000 i 15.000 peces de roba de segona mà. I és que el mercat ja s’ha convertit en una cita imprescindible per a les persones que volen comprar tant roba com complements d’aquestes característiques.

La cònsol major de la Massana, Eva Sansa, ha remarcat la importància que ha tingut el Vide Dressing des de l’inici per introduir la cultura de la reutilització, on aquí no “està tant de moda com a d’altres parts d’Europa”, ha assegurat. “Moltes vegades consumim més del que necessitem i donar-li una segona vida als articles que tenim és molt important”, ha afegit Sansa.

A banda de la part sostenible, Sansa també ha destacat la vessant dinamitzadora del mercat, ja que a més de comprar, els visitants han omplert les terrasses de bars i restaurants de la parròquia.

Durant aquests dies s’ha fet una enquesta als visitants, de la qual s’extreu que la major part ja havien visitat el Vide Dressing en passades edicions i que venen amb la intenció de comprar peces a bon preu. Els articles que més s’han venut han estat samarretes, camises i vestits d’estiu.

Des de l’inici, el mercat ha anat creixent, tant que s’han hagut d’organitzar dues edicions en una mateixa temporada. Ara per ara compta amb una vuitantena de paradistes en cada cita, distribuïts en dos emplaçaments, a la Closeta i a les Fontetes; i de moment no es preveu cap més ampliació.

L’objectiu de les paradistes és el de vuidar el seu armari, i per això, la majoria donen a Carisma, -la botiga benèfica de segona mà de la Massana-, totes aquelles peces que no han pogut vendre.

Un dels punts positius d’aquesta edició ha estat la millora de la senyalització i de la decoració, que seguint la filosofia del mercat, s’ha fet amb material reciclat. També s’ha ampliat l’oferta complementària, ja que hi ha hagut un servei d’assessorament per testar el color que més afavoreix a cada persona i també massatges exprés, a més de tallers infantils. El pròxim mercat serà el cap de setmana del 3 al 5 de maig, també a la Closeta i les Fontetes.


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play