menu Home
AndorraEsportsSocietat

Prop de 200.000 euros millorar els equipaments d’atletisme de l’Estadi Comunal

Ràdio Valira | 12 d'abril de 2024

Després de diferents reunions amb la Federació d’Atletisme, visites a l’espai i analitzar les peticions dels usuaris, el comú d’Andorra la Vella dona un pas endavant per rehabilitar les instal·lacions de l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila.

Així, la corporació ha preparat un projecte de rehabilitació de l’equipament analitzant les inversions que cal fer en els pròxims dos anys a l’estadi i dividit en dues fases. En una primera fase, que es durà a terme aquest any, el comú invertirà un total de 180.000 euros a la millora i rehabilitació dels equipaments d’atletisme. Concretament, s’adequarà el tartan de tota la pista d’atletisme, se substituirà l’actual espai de magatzem per dipositar el material esportiu i d’entrenament, s’instal·larà un gimnàs portàtil i s’establirà un mecanisme de control d’accés a l’estadi. Es preveu que les obres s’iniciïn aquest estiu i l’import de la inversió ja està previst al pressupost del 2024.

Entrant al detall de les accions, es col·locarà una capa de dos mil·límetres per sobre del paviment sintètic de la pista d’atletisme actual amb la voluntat de millorar-ne les condicions i adequar-la. La rehabilitació tindrà un cost estimat de 132.000 euros.

Quant al gimnàs, el comú aposta per reubicar l’espai actual per un de més modern equipat per als entrenaments dels atletes amb un pressupost estimat de 30.000 euros.

Finalment, se substituirà els diferents magatzems de la Federació d’Atletisme i dels clubs actualment repartits per diferents ubicacions per un equipament nou que permetrà mantenir l’estat del material a cobert i en bones condicions durant tot l’any.

A través d’aquestes accions la corporació dona compliment a les demandes de la Federació Andorrana d’Atletisme, amb qui s’ha anat mantenint reunions els darrers mesos i que es mostra molt satisfeta amb les millores, tenint en compte que les instal·lacions actuals es troben en mal estat a causa del deteriorament per les inclemències meteorològiques i la manca de manteniment i inversions dels darrers anys.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play