menu Home
AndorraCultura

“Tempest Project”, la proposta per aquest vespre de la Temporada de Teatre d’Andorra la Vella

Ràdio Valira | 11 d'abril de 2024

En el marc de la 64ena. Temporada de Teatre d’Andorra la Vella, aquest vespre el Teatre Comunal acull la representació de l’obra “Tempest Project”, el darrer espectacle que va dirigir Peter Brook. Escrita el 1612, és una de les darreres obres que va escriure Shakespeare. És la història de Pròsper, duc de Milà, apartat del seu ducat per un germà ambiciós. Refugiat en una illa en companyia de la seva filla Miranda i gràcies al poder d’Ariel, l’esperit que té al seu servei, farà naufragar el seu germà per venjar-se.

La proposta, sorgeix d’un treball d’investigació, que parla de temes clàssics shakespearians, com el conflicte entre les persones, en aquest cas, entre familiars, induïts bàsicament per l’enveja, l’ambició i les ànsies de poder. Però també, en el sentit romàntic, de la reconciliació i del perdó. I el que és més important, a mesura que l’obra avança, el públic se n’adona que el gran eix temàtic és la idea de la llibertat.

Així doncs, aquest vespre, els amants del teatre de culte tenen una gran oportunitat de poder veure de ben a prop la darrera obra dirigida pel gran Peter Brook; una de les figures claus en la renovació teatral del segle XX, que va morir el juliol del 2022 als 97 anys, un any després que aquest mateix espectacle exhaurís les entrades de les tres funcions que es van fer al Festival Grec de Barcelona.

La representació de “Tempest Project”, que es farà en francès, començarà a les 20:h del vespre al Teatre Comunal de la capital.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play