menu Home
AndorraSocietat

Formacions en prevenció i detecció d’addiccions en infants i joves

Ràdio Valira | 11 d'abril de 2024

Una trentena de professionals de diversos ministeris del Govern i tècnics dels comuns cursen aquest dijous i divendres una formació sobre prevenció i detecció d’addiccions en infants i joves. Aquesta formació, dirigida als professionals que treballen directament amb els infants i adolescents del país, s’impulsa des de l’àrea de promoció de la joventut i el voluntariat del Govern amb la col·laboració del Projecte Vida i va a càrrec de l’especialista en la matèria, el doctor Francisco Salvador Pascual.

L’objectiu de la formació és acostar als professionals la informació sobre les casuístiques que porten als infants i adolescents a desenvolupar una addició, tant en l’àmbit del consum de substàncies estupefaents com en el de les noves tecnologies o les relacions socials, i quines són les eines per poder acompanyar els joves perquè les diferents conductes no derivin en una addició.

L’organització d’aquest curs s’emmarca en la línia estratègica del ministeri de Cultura, Joventut i Esports d’oferir formacions, a través de l’àrea de promoció de la joventut i el voluntariat, per capacitar en diversos àmbits de la joventut als professionals de totes les administracions públiques del país.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play