menu Home
AndorraEsports

Diego Pampín: “Ho fem bé i ens ho mereixem”

Ràdio Valira | 11 d'abril de 2024

El defensa del Futbol Club Andorra, Diego Pampín, reitera que l’objectiu de tota la plantilla és el d’allunyar-se dels llocs de descens i que per això la darrera victòria davant de l’Eldense, per 0-2, els va aportar tranquil·litat. I és que després de tant de temps, ara que s’han vist fora del pou, assegura que no hi ha temps per pensar en el passat.

“Volem estar lluny i és molt positiu” ha incidit Pampín. Amb tot, ha remarcat que executen el plec d’estratègies per acabar sumant de tres, on sembla que “no només ha sigut el canvi d’entrenador, sinó que ho fem bé i ens ho mereixem”.

Aquesta alegria i tranquil·litat però, van ser provisionals. I si diumenge els tricolors encara dormien fora de la zona vermella, la victòria de l’Alcorcón contra el Racing de Santander, va fer que dilluns a la nit tornessin a ser equip de descens. L’objectiu doncs, continua sent el mateix, salvar la categoria. Aquest mes d’abril hauran d’afrontar un calendari difícil, amb  clubs que estan lluitant per a l’ascens a la Lliga EA Sports.

Ara, reben a l’Estadi Nacional a un Eibar que és 3er a la classificació general, separat només per dos punts de l’ascens directe a Primera divisió. Una posició que segons el defensa no els espanta gens. “Ells vindràn amb la necessitat de voler guanyar i d’estar a dalt”, i ha afegit que “ens agrada la gent ‘de dalt’, sembla que ens va millor”, assegurant que les modificacions introduïdes pel míster no els hi arribaràn de sorpresa.

Qüestionat sobre els canvis que ha viscut el vestidor des de l’arribada de Ferran Costa, Pampin ho qualifica de “reset” mental, tot i que també ha posat en valor la feina feta per l’anterior entrenador. “Eder Sarabia ha fet un treball formidable i espectacular; encara que la destitució potser era el que necessitava el club, que és la prioritat”, ha esmentat el jugador.

Mirant al futur més immediat, a partir del 30 de juny, el nou entrenador podria patir la marxa de fins a 10 jugadors – tres per cessió i set sense renovació -, entre ells el mateix Pampín. Aliè a totes les ofertes que fins ara se li plantegen, el gallec ha esclarit que de moment no pensa en altra cosa que no sigui salvar la categoria. “No sé on em veig per la següent edició” i tampoc vol pensar en una altra cosa que no sigui salvar la categoria. “Mirar ofertes em resulta provocar un mal al club que m’ha tractat molt bé i no es mereix” ha conclòs.

Com ja ha fet en d’altres ocasions, el club ha introduït ara diverses promocions per tal d’incentivar què el públic assisteixi als partits, tant a fora com a casa. Una d’elles és el preu de les entrades a 5€ i gratuïtes pels infants, andorrans i residents.

I pel que fa al partit del dia 21 al camp de l’Espanyol, posa a disposició de tots aquells que els vulguin acompanyar, un autocar que sortirà el mateix diumenge al matí des de l’estació d’autobusos d’Andorra la Vella i tornarà cap al Principat un cop acabat l’enfrontament. El preu és de 40 euros (25 de l’entrada i 15 del bus), tot i que també hi ha l’opció d’adquirir només l’entrada.

La reserva es pot fer per correu electrònic a: entrades@fcandorra.com o bé trucant al 833 720.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play