menu Home
AndorraEsports

Carla Mijares, la reina de l’Esparver

Ràdio Valira | 11 d'abril de 2024

Carla Mijares, s’ha endut la victòria aquest dimecres, en la darrera jornada d’eslàloms FIS nacionals que s’han disputat a la pista Esperver, del sector de Grandvalira-Soldeu-El Tarter.

Mijares s’ha imposat amb un crono de 1.43.23, amb avantatge de +2.64 respecte a la segona classificada, l’espanyola Arrieta Rodríguez, i de +4.71 amb la tercera, la també espanyola, Blanca Bagaria. L’esquiadora, Emma Ledesma, també hi ha participat, posicionant-se 8a a la general.

Pel que fa a la categoria masculina, Xavi Cornella ha tornat a tancar el top 3, a +1.09 respecte al guanyador, l’espanyol Tomàs Barata, que ha fet un temps d’1.39.27. En segona posició, s’ha col·locat Arnau Cadena, a menys d’un segon del seu compatriota. De fet, s’ha tornat a repetir podi respecte al primer eslàlom de dimarts.

Per la seva banda, Àlex Rius, ha estat 5é; Àlvar Calvo 7é i Robert Solsona, 9é.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play