menu Home
AndorraEsports

Andorra fa història al futbol sala: de cap a la ‘Main round’ de l’Eurocopa 2026

Ràdio Valira | 11 d'abril de 2024

La selecció absoluta de futbol sala ha fet història en classificar-se aquest dimecres per primera vegada a la ronda principal de l’Eurocopa 2026, que se celebrarà entre Letònia i Lituània. Els andorrans, han tornat a assolir la victòria a menys d’un minut del final, en aquest cas contra Estònia amb Brayan Pinto com a autor del golàs de l’1-2.

“Ha sigut un partit fins al final com el de dimarts, llarg, i on la sort o el treball ens ha donat la victòria”, ha valorat el partit el seleccionador, Talin Puyalto.

Els tricolors sortien a la pista sabent que l’única bala segura era aconseguir la victòria, després que Xipre hagués guanyat a Irlanda del Nord per 3-2. Així doncs, dues victòries de dos partits disputats; i la classificació per a la ronda principal del torneig continental; una fita que mai abans s’havia aconseguit.

Puyalto ha volgut agrair als jugadors i el cos tècnic per l’esforç, i sobretot a les “persones precedents que han estat lluitant pel futbol sala al país”. “És la primera vegada que estem a la ronda principal, on ens enfrontarem a les seleccions més importants d’Europa i estem molt contents” ha conclòs.

Demà però, la selecció, encara ha de jugar el darrer partit d’aquest preliminar contra Xipre, l’altra equip que s’ha classificat, amb el mateix balanç que els andorrans.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play