menu Home
AndorraPólitica

Marsol es reunirà amb l’associació de peruans per valorar si s’expedienta una constructora que ‘abandona’ els obrers quan arriben a Andorra

Ràdio Valira | 10 d'abril de 2024

Residents peruans han denunciat l’abandonament que han patit per una constructora establerta a Andorra que els contracta en origen i que quan arriben al país es troben sense feina i malvivint en pocs pisos facilitats per l’empresa en la qual suposadament havien de treballar. El ministre portaveu, Guillem Casal, ha manifestat aquest dimecres que el Govern és coneixedor d’aquesta situació, tot i que a hores d’ara no s’ha rebut cap denúncia al departament de Treball.

Tot i això, ha informat que la ministra de Treball, Conxita Marsol, ja té programada una reunió amb el president de l’associació de peruans a Andorra, Lorenzo Castillo, per tractar aquesta situació i valorar l’eventual obertura d’expedients sancionadors. “Sempre hem estat molt a sobre d’aquests casos, sobretot imposant sancions a empreses que feien pràctiques abusives de persones extracomunitàries”, ha manifestat.

De la mateixa manera, el ministre portaveu ha afirmat de manera taxativa que aquest contacte amb el president de l’associació servirà per estudiar si s’obre un expedient o no, el qual comportaria una sanció econòmica. En definitiva, ha afegit, es tracta d’una qüestió que “no podem tolerar ni permetre a casa nostra”, ha conclòs.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play