menu Home
AndorraEsports

Derrota de la selecció femenina davant Grècia amb millores en el joc

Ràdio Valira | 10 d'abril de 2024

La selecció femenina absoluta ha perdut aquest dimarts a l’Estadi Nacional davant Grècia, per 0 gols a 3. Aquesta és la segona derrota de la selecció en aquest Preeuropeu, que a la primera jornada ja va perdre contra Montenegro.

Tot i que poc a poc van guanyant confiança en el seu joc, amb aquest resultat, les tricolors tanquen aquesta primera cita a la prèvia d’Europa com a penúltimes de grup.

El seleccionador, Albert Panadero, que s’estrenava a casa després de la destitució de José Antonio Martín, valorava a Grècia com un rival molt sòlid i contundent en les transicions. “Ens quedem amb els primers 45 minuts i el segon gol que ens ha fet molt mal. El que busquem és crèixer en sensacions i millor si ens acompanyen els resultats, tot i això súper content i orgullós”, destacava Panadero.

Només començar el partit ja es veia que Grècia portaria la veu cantant. Però el combinat dirigit per Panadero ha sabut plantejar una molt bona defensa. La jugadora, Marina Fernández, es mostrava decebuda després de la lluita sobre el terreny de joc, però alhora, convençuda que estan en el bon camí. “Ha estat el rival més complicat i de moment ho estem lluitant. És veritat que també falta treballar l’empenta en els últims 45 minuts; però molt contenta i orgullosa de com hem sortit avui al camp”, valorava Fernández.

Ara, les andorranes han de continuar treballant i reforçant-se de cara a la propera cita, que serà el proper 31 de maig a les Illes Fèroe; un rival més assequible en condicions.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play