menu Home
AndorraEsports

Debut amb gol d’or a 35 segons del final

Ràdio Valira | 10 d'abril de 2024

La selecció andorrana de futbol sala ha aconseguit la victòria davant d’Irlanda del Nord amb un gol a falta només de 35 segons perquè l’àrbitre xiules el final del partit. I d’aquesta manera s’ha imposat per 3 gols a 2 a Irlanda del Nord.

Amb aquest resultat, els de Talin Puyalto arrenquen amb bon peu aquest Preeuropeu que es disputa a Nicòsia (Xipre); en un matx que han començat perdent als 20 segons, però han demostrat la fortalesa mental suficient com per capgirar el marcador.

La pròxima cita dels andorrans està programada per d’aquí a pocs minuts; a les 14:30h contra Estònia. Demà dijous, s’hauran de veure les cares contra l’amfitriona, Xipre, a les 10 del matí; partit amb el que tancaran aquesta primera finestra continental.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play