menu Home
AndorraEsports

Victòria fora de casa en l’estrena de Ferran Costa (0-2)

Ràdio Valira | 9 d'abril de 2024

Ferran Costa s’ha estrenat amb victòria a la banqueta de l’Andorra en un partit disputadíssim al camp de l’Eldense, que aquest dissabte ha acabat amb el marcador 0 a 2 favorable als tricolors. Un resultat, que el tècnic atribueix a una molt bona feina col·lectiva: “És el treball coral d’un grup compromès, d’un club que ha remat junts tota aquesta setmana i una afició que ha donat escalfor a aquest grup de jugadors; fruit de la capacitat d’esforç i de competir al límit de tots els membres de la plantilla”.

Els locals no perdien des de principis de desembre al Nuevo Pepico Amat, però s’han trobat un conjunt tricolor molt seriós que s’ha endut el triomf gràcies a un golàs de Lobete al primer temps i un altre de penal de Karrikaburu a la represa.

Amb aquest resultat i després de moltes jornades, l’Andorra surt de la zona de descens; pendent encara de l’encontre que ha de jugar aquest vespre el Racing de Santander contra l’Alcorcón. Si guanyen els primers o empaten, els de Ferran Costa continuaran fora de la zona de perill, quan queden encara vuit jornades pel final de la competició.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play