menu Home
AndorraPólitica

Concòrdia demana sobre el clima de treball a la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell

Ràdio Valira | 9 d'abril de 2024

Arran de les informacions que apunten a un possible clima de treball complex a la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, el Grup Parlamentari de Concòrdia ha entrat una bateria de preguntes sobre aquesta qüestió, a les quals, Govern haurà de donar resposta per escrit.

En concret, i amb la voluntat de conèixer la realitat de la institució i les seves prioritats, es demana si s’ha fet cap estudi de clima laboral entre els treballadors, i en cas contrari, si s’ha previst encarregar-lo. A més, el grup parlamentari sol·licita el detall del nombre de contractacions i baixes de personal tècnic i administratiu que hi ha hagut en els darrers tres anys, així com la lectura que en fa l’executiu.

Finalment, Concòrdia demana específicament pel servei que ofereix a dia d’avui la llar residencial l’Albó; el nombre de treballadors amb els que compta; la seva formació, i quants usuaris atén.

Cal recordar que la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell és la principal institució del país que es dedica a atendre, donar suport i acompanyar a les persones amb discapacitat.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play