menu Home
AndorraEsports

Ancion i Olm continuen a la Copa del Món de Cortina amb bons resultats

Ràdio Valira | 9 d'abril de 2024

Oriol Olm ha entrat aquest diumenge dins el TOP30 a la Individual Race de la Copa del Món que s’està disputant a Cortina d’Ampezzo. Olm, ha completat la cursa en 1h40’50”; un excel·lent resultat donades les condicions en què s’ha fet la cursa, amb temperatures molt altes. L’esquiador de la FAM, s’ha mostrat molt content de poder acabar en el top 30 de cara a l’any que ve: “És el millor resultat de la temporada i molt satisfet. Ho hem gestionat com hem pogut, ja que feia molta calor en una cursa de dues hores”.

En la Vertical Race de dissabte, Olm va assolir la 33éna posició,  aturant el crono en els 27’58”. Aquesta, és la darrera cita internacional de la temporada per als membres de l’equip nacional sènior i juvenil d’esquí de muntanya, Olm i Lea Ancion. Val a dir que com a U20 de darrer any i futura sènior, Ancion, també pot competir, en la prova Vertical i Sprint. En la seva primera experiència com a sènior, ha completat la prova Vertical Race en 32a posició i un temps de 37’29”.

La muntanyista ha valorat el traçat com a “dur i llarg”, en una jornada que no ha sigut la seva millor actuació. “He intentat lluitar fins al final, i he acabat la cursa, que està molt bé. Contenta d’haver fet una primera vertical en sènior” ha explicat.

Ara, tenen descans fins demà dimarts, quan  disputaran tots dos la Sprint Race.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play