menu Home
AndorraCultura

Ràmio acull un nou taller per aprendre a tenyir teixits amb tints naturals

Ràdio Valira | 8 d'abril de 2024

La borda de Ràmio acull una nova activitat. En aquesta ocasió, la proposta consistirà a identificar les plantes tintoreres dels voltants de Ràmio per després plasmar-les sobre el teixit. Així, el taller que dirigirà Sara Valls el pròxim 4 de maig tindrà diferents fases de treball. En primer lloc, s’estudiaran les possibilitats cromàtiques de les fulles de bedoll per, posteriorment, iniciar el procés de tintura natural. En aquest sentit, els participants aprendran el procés de mordentat del teixit, com preparar els banys de tint i com tenyir els teixits i obtenir una varietat de colors a través de la mateixa planta.

El taller artístic s’allargarà durant tota la jornada, ja que el procés de mordentat i tint requereix el seu temps. D’aquí que els participants hauran de portar el dinar. L’activitat s’iniciarà a les 8.30 hores, quan se sortirà en grup des del camí de la Plana fins a arribar a Ràmio, i s’allargarà fins a les 17.30 hores, aproximadament.

Per a participar en el taller cal fer una reserva prèvia a través del web del comú d’Escaldes-Engordany (www.e-e). Les places són limitades i el preu de l’activitat és de 20 euros, import que s’haurà d’efectuar directament a Ràmio mitjançant targeta de crèdit o en efectiu. Les inscripcions es poden fer des d’avui i fins al pròxim 30 d’abril. Per a més informació es pot trucar al 682 645 o bé enviar un correu electrònic a borda.ramio@e-e.ad.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play