menu Home
AndorraSuccessos

Pas alternatiu a la carretera de Fontaneda per una esllavissada

Ràdio Valira | 8 d'abril de 2024

El comú de Sant Julià de Lòria ha informat d’una petita esllavissada que s’ha produït aquesta matinada en un tram de la carretera CS-140 que connecta la GC-1 amb el quart de Fontaneda per causes que encara estan per determinar i amb només danys materials.

El comú estava duent a terme uns treballs de millora de les voravies, però no se sap encara si ha estat per l’acumulació d’aigua o bé per altra raó que s’ha precipitat un bon grapat de terra per sota de la via a l’alçada de l’hotel Sol Park.

Ara per ara, una excavadora està fent els treballs de sanejament i traient la runa acumulada en la zona que hi ha al costat de l’aparcament de l’establiment hoteler. Mentrestant, a la carretera hi ha un pas alternatiu mitjançant un semàfor i s’espera que en un parell de dies es pugui continuar amb les obres comunals. Això sí, el pas està vetat a vehicles de més de 3.500 quilos.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play