menu Home
AndorraEsports

Nova victòria del Morabanc amb espectacle de Maric i Harding

Ràdio Valira | 8 d'abril de 2024

El MoraBanc Andorra s’ha imposat aquest diumenge per 88 a 62, en la primera visita del Covirán Granada a la Bombonera. Una nova final dels tricolors que ha acabat amb un resultat més que favorable pels de Natxo Lezkano, amb el què donen una passa ferma cap a la permanència i es col·loquen en 13éna posició a la classificació general.

En la roda de premsa posterior al partit, el tècnic tricolor, ha explicat que tot i alguns errors, ha estat un partit complet: “Hem fet una segona meitat molt bona, sabent el que voliem fer sempre. És una diferència que ens va molt bé, ara a disfrutar-ho i a preparar-nos pel següent”.

En la mateixa roda de premsa, l’entrenador del Covirán Granada, Pablo Pin, considerava que amb aquesta victòria el MoraBanc ja pot respirar tranquil, i que ara la lluita per la permanència l’hauran de disputar els quatre equips cuers a la classificació.

Sobre aquesta qüestió, el tècnic tricolor, manté la seva prudència i no dona res per fet. “Encara falta per treballar, i som de centrar-nos en el següent partit i no mirar la classificació. Ara ens centrem en guanyar al Gran Canària”, ha explicat.

Tornant al partit d’aquest diumenge, en els primers minuts del duel, tots dos equips ja avisaven del que vindria: un partit frenètic on no hi havia lloc per a la confiança.

Les grans absències han estat la de Felipe dos Anjos, lesionat, i la d’Alexander Madsen, que ja arribava tocat i no ha entrat a la pista.

Per a les pròximes dues setmanes, el MoraBanc visitarà dos clubs d’alta qualitat i imposició a la lliga: el Dreamland Gran Canària, el proper diumenge, i el Baxi Manresa; el dissabte dia 20. Dos enfrontaments on predominarà la dificultat i la resiliència.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play